top of page

Het gaat goed

De voorjaarsvakantie is alweer twee weken voorbij maar het goede gevoel blijft. Voor het eerst sinds het overlijden van Lotte hadden we een goede fijne ontspannen vakantie. Ik begrijp nu beter wat iedereen bedoeld als ze zeggen “een fijne vakantie, geniet ervan”.

Zou dit de volgende stap in de rouw zijn, in de herschikking van ons leven, vraag ik mij af. Eigenlijk denk ik daar zelden over na, de jaren met Lotte waarin er zoveel onvoorspelbaarheid was, hebben mij geleerd alles te nemen zoals het komt.

Teveel nadenken zorgt er vaak voor dat je ergens in blijft hangen. Als er iets is wat ik absoluut niet wil is blijven hangen in verdriet om het leven wat er niet meer is. Ik wil vooruit kijken en genieten van het leven zoals het nu is.

De tijden zijn momenteel roerig, er zijn grote veranderingen gaande en die komen niet zonder slag of stoot. De hectiek van de dag is groot en maakt het moeilijk om overeind te blijven. Juist nu is Lotte weer zo dichtbij en sleept zij mij er doorheen. Regelmatig gaat haar lijflied door mijn hoofd “alles komt goed”. Het geeft mij hoop en vertrouwen voor de toekomst.

17 maart 2023


Commentaires


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page